Thames&Hudson Prada Catwalk

Prada werd in 1913 in Milaan opgericht als luxe lederwarenhuis en betrad de mode toen Miuccia Prada in 1979 het roer van het familiebedrijf overnam. Nadat ze zich aanvankelijk uitsluitend op accessoires had gericht, presenteerde ze in 1988 de eerste modecollectie van het huis.
Ze zou Prada binnenkort veranderen in een van ‘s werelds meest invloedrijke luxemerken met een zeer persoonlijke, verfijnde en subtiel subversieve benadering.
Deze definitieve publicatie begint met een beknopte geschiedenis van het huis, gevolgd door een kort biografisch profiel van Miuccia Prada, alvorens de collecties zelf te verkennen, chronologisch georganiseerd.
Elke collectie wordt geïntroduceerd door een korte tekst die de invloeden en hoogtepunten onthult, en geïllustreerd met zorgvuldig samengestelde catwalk-afbeeldingen die honderden spectaculaire kleding, details, accessoires, beauty-looks en decorontwerpen laten zien – en natuurlijk de topmodemodellen die ze droegen, van Naomi Campbell en Gisele Bundchen tot Kate Moss en Kaia Gerber. Een rijk naslaggedeelte, inclusief een uitgebreide index, besluit het boek.

27.7 x 19.0 cm

632 paginas

81.95

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.