Assouline Formula 1: The Impossible Collection

Een zespuntsveiligheidsgordel wikkelt zich over je schouders en tussen je benen, een hoofd- en nekbrace klemt langs je borst. De wereld voor ons is alleen zichtbaar boven een rand op ooghoogte; de wereld erachter wordt alleen gezien door twee spiegels die niet groter zijn dan sigarettendoosjes. De startlichten beginnen rood te branden en wanneer ze doven, zal je leven een andere dimensie binnengaan: dit is geen straaljager of ruimtevaartuig, je bevindt je op de startgrid van een Formule 1-circuit, vastgebonden in ‘s werelds meest technologisch geavanceerde race auto. De motor met turbocompressor, met meer dan 1.000 pk, staat op het punt je in de rug te schoppen en in 2,5 seconden naar de 100 km / u te razen, richting de eerste bocht van de baan. Voor de gemiddelde lezer zou zelfs het rijden van een enkele ronde van een Grand Prix onmogelijk zijn. Maar voor ‘s werelds twintig beste coureurs in de tien teams van de serie is het een manier van leven die in bijna elk facet extreem is.

Geselecteerd door de ervaren F1-journalist Brad Spurgeon, beschrijft Formula 1: The Impossible Collection de mijlpalen die de Formule 1 van een herenclub in 1950 tot een wereldwijde sport met honderden miljoenen fans hebben verheven, de derde in populariteit alleen voor de Olympische Spelen en de wereld. Beker voetbal. Dit boek belicht uitzonderlijke technische innovaties, opmerkelijke prestaties van coureurs en opwindende race-afwerkingen, en belicht onsterfelijke namen zoals Juan Manuel Fangio, Jim Clark, Bruce McLaren, Enzo Ferrari, Colin Chapman, Bernie Ecclestone, Jackie Stewart, Niki Lauda, ​​Alain Prost, Ayrton Senna, Jean Todt, Michael Schumacher en Lewis Hamilton, die onlangs geschiedenis schreven door de kampioenstitels van Schumacher gelijk te trekken en zijn record van totale overwinningen in zijn carrière te breken.

Een pittig eerbetoon aan de sport en al degenen die het in de afgelopen decennia mogelijk hebben gemaakt, dit handgemaakte Ultimate Collection-volume illustreert op dynamische wijze dat de Formule 1 veel meer is dan ‘auto’s die in cirkels rondgaan’, het is het hoogtepunt van een passie die de monteurs, technici, ingenieurs en teamdirecteuren achter de schermen, naast de coureurs zelf, die bereid zijn mogelijk het ultieme offer te betalen om deel uit te maken van zijn roemrijke geschiedenis. Dit spectaculaire boekdeel, gehuisvest in een luxe clamshell-koffer met een metalen plaatje, wordt gepresenteerd in een rode canvas draagtas om zijn vakmanschap te behouden.

Formula 1: The Impossible Collection is in het engels geschreven, telt 228 pagina’s en heeft als afmeting W 39.4 x L 47.3 x D 7.6 cm.

 

 

920.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.