Avantgarde Spirits Pre-Mixed Cocktail Box 700ml

Deze kant-en-klare klassiekers kunnen overal en altijd gemakkelijk worden genoten – met een kwaliteitsniveau dat alleen wordt ervaren in eersteklas bars. Klinkt te mooi om waar te zijn? Hef een glas en proef ze zelf.

Het assortiment bestaat uit 4 verschillende cocktails, elk met een aangepaste garneerset.

  • 1 : The Martini Cocktail Box: Koning van de cocktails, gin en droge vermout. De MARTINI, vaak aangekondigd als de ‘koning van de cocktails’, werd voor het eerst vermeld in de Bartender’s Manual in 1888. Er zijn evenveel verhalen over de oorsprong ervan als er variaties zijn op de perfecte compositie. Maar tegenwoordig gaat de voorkeur uit naar gin en droge vermout. Als tijdloze, klassieke shortdrank moet deze cocktail in stijl worden gedronken uit een voorgekoeld martiniglas, gegarneerd met citroenschil en / of een olijf.
  • 4: The Negroni Box: Droge gin, Italiaanse bitters, rode vermout. We hebben Frosco Scarselli uit Florence te danken voor de NEGRONI. Zonder zijn toevallige creatie hadden we één klassieke aperitiefcocktail minder op ons menu gehad. Gelukkig voor ons gaf Scarselli rond 1920 zijn vaste gast graaf Camillo Negroni een draai aan de Americano, door de frisdrank te vervangen door gin. De graaf was onder de indruk. En wij ook! Deze samenstelling van gin, Italiaanse roodbitterlikeur en Italiaanse vermout kan het best worden genoten uit een glas gevuld met ijsblokjes en gegarneerd met sinaasappelschil.
  • 6: The Gin Gimlet Box: Droge gin, limoensiroop. Afkomstig uit de Britse maritieme traditie, is de GIN GIMLET een gentleman’s drink sinds de oprichting in 1922. Hoewel het exacte verhaal over de herkomst onzeker blijft – het is ofwel genoemd naar een Britse scheepsarts of ook naar een scheepstimmerman – één ding is zeker . Deze creatie van likeur van gin en limoensap kan afkomstig zijn van een door mannen gedomineerde achtergrond, maar, geserveerd in een voorgekoeld martini-glas en gegarneerd met citroenschil, is het even populair in vrouwelijk gezelschap.
  • 7: The Vesper Box: Droge gin, wodka, aperitief op basis van Franse wijn. De VESPER is een origineel uit James Bond, genoemd naar een van de liefdesbelangen van de spion, Vesper Lynd. “Ik denk dat ik deze cocktail Vesper zal noemen,” zei Bond tegen Vesper. “Vanwege zijn bittere nasmaak?” zij vraagt. “Nee, want als je het eenmaal hebt geproefd, drink je niets meer.” Auteur Ian Fleming gaf ons Bond en hij gaf ons ook deze cocktail van gin, wodka en een Franse aperitiefwijn, die hij in 1953 uitvond voor zijn fictieve Britse geheime dienstagent in “Casino Royale”. En 007 is niet de enige die hem het liefst serveert in een gekoeld martiniglas, gegarneerd met citroenschil.

 

 

59.90

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.