FOREO Oogvibrator Iris

Het unieke en door oogartsen goedgekeurde Iris oogmassage toestel maakt gebruik van Alternatieve T-Sonic™ technologie om de verschijning van donkere kringen, wallen onder de ogen en fijne lijntjes die je ouder laten lijken, te verminderen.

Vermoeidheid en stress wegen zwaar op de gevoelige huid rondom je ogen, waar de eerste tekenen van veroudering het duidelijkst zijn. Voor heldere, jonger uitziende ogen, is IRIS een must-have accessoire.

Geïnspireerd door de lymfatische oogmassages die in Azië worden toegepast, verbetert de innovatieve IRIS de zichtbare voordelen van deze techniek buiten de mogelijkheid van vingertoppen alleen. De unieke T-Sonic™ technologie heeft 2 modussen die ieder zijn ontworpen om de oogcontouren zachtjes te masseren en glad te maken.

In de Pure modus bootst de IRIS het gevoel na van een handmatige massage met lichte, tikkende bewegingen om de ouderdomsverschijnselen te voorkomen voordat ze zich beginnen te ontwikkelen. De Spa modus combineert tikken met delicate pulseringen om meer uitgesproken ouderdomsverschijnselen te verminderen.

Het schoonheidsritueel omvat drie stappen:

  1. Oogserum aanbrengen: Gebruik je gewone oogcrème of oogserum.
  2. Pas IRIS 30 seconden toe op de oogcontour (boven en beneden) van je linkeroog, van binnen naar buiten.
  3. Pas IRIS 30 seconden toe op de oogcontour van je rechteroog.

139.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.