Baccarat Harcourt Our Fire Bougeoir Or

De Harcourt kristallen kandelaar, ontworpen door Philippe Starck, is geïnspireerd op het beroemde Harcourt servies, één van Baccarats iconische creaties.

De Harcourt Our Fire Bougeoir heeft een hoogte van 32,5 cm en bestaat uit drie delen: een Harcourt-kandelaar als voetstuk, een parison geïnspireerd op dat van Harcourt-glas dat als houder voor de kaars dient en een gouden kristallen kap. Gefilterd door de magie van kristal, wordt het flikkerende licht van een kaarsvlam schitterend weergegeven. Elke kandelaar draagt ​​de handtekening “Baccarat by Starck”.

Sinds 1764 heeft Baccarat de hoofdstukken van zijn opmerkelijke geschiedenis in sprankelende letters geschreven. Opgericht in Lorraine, met toestemming van koning Lodewijk XV, is ‘s werelds beroemdste kristalfabriek door de eeuwen heen een symbool geworden van uitmuntend vakmanschap. De naam Baccarat weerklinkt als een echo van opmerkelijke stukken, buitengewone plaatsen en onvergetelijke feesten. Baccarat kristal heeft reeds 250 jaar zijn glans over de hele wereld geworpen als de belichaming van het kostbaarste symbool van de Franse Art de Vivre.

1,190.00

Beschikbaarheid: 2 op voorraad

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.