Baccarat Mille Nuits Photophore Or

De Mille Nuits-collectie van Baccarat roept de barokke verfijning op van Perzische legendes en de pracht van de paleizen van duizend-en-één-nacht. Geïmpregneerd met een speciale betovering, siert de Mille Nuits kandelaar de mooiste tafels en verlicht het interieur subtiel.

De Mille Nuits theelichthouder in het goud is een nieuwe variant van de emblematische collectie gecreëerd door Mathias. De kandelaar is gesublimeerd met 20-karaats goud dat met een penseel is aangebracht door de vergulders van de manufactuur.

Sinds 1764 heeft Baccarat de hoofdstukken van zijn opmerkelijke geschiedenis in sprankelende letters geschreven. Opgericht in Lorraine, met toestemming van koning Lodewijk XV, is ‘s werelds beroemdste kristalfabriek door de eeuwen heen een symbool geworden van uitmuntend vakmanschap. De naam Baccarat weerklinkt als een echo van opmerkelijke stukken, buitengewone plaatsen en onvergetelijke feesten. Baccarat kristal heeft reeds 250 jaar zijn glans over de hele wereld geworpen als de belichaming van het kostbaarste symbool van de Franse Art de Vivre.

200.00

Uitverkocht

Ontdek de nieuwste trends, interieurs en exclusieve producten in onze nieuwsbrief.