Contact

LET'S GET
IN TOUCH

Furniture store
Corbiestraat 24, Mol
+32 14 31 80 05
info@balo.be
Di - Za: 10u - 18u
of op afspraak
Accessory store
Maagdendries 3, Hasselt
+32 11 18 99 69
hasselt@balo.be
Di - Za: 10u - 18u
of op afspraak
Contact
Contact hero image 1Contact hero image 2
Contact hero image 3
Furniture store

Made in Mol

Onze design boutique in Mol introduceert sinds 2010 het kruim van designmeubilair van topdesigners uit binnen- en buitenland. Zorgvuldig samengestelde productpresentaties inspireren en dirigeren u naar een rijker interieur.

Accessory store

Made in Hasselt

De Accessory Store in het centrum van Hasselt biedt u alles om te genieten van een verfijnde levensstijl. Decoratie, accessoires, geuren, kleuren en smaken... Of bent u op zoek naar een uniek geschenk, steeds stijlvol verpakt? Balo laat niets aan het toeval over.

Balo bar image
Balo Hospitality

Kindness is our universal language of hospitality

Bij Balo verwelkomen we onze gasten met warmte en toewijding, waarbij we streven naar de hoogste standaard in service en ontvangst. Ontdek onze gastvrijheid en voel u thuis bij Balo, waar klanttevredenheid altijd op de eerste plaats komt.

Parking

Parkeren in de buurt

Furniture store

Achter de Balo boutique te Mol, bevindt zich een privé parking waar elke klant gebruik van kan maken. Inrijden doe je via de Statiestraat ter hoogte van nummer 16.

Accessory Store

Parkeren bij onze Balo boutique te Hasselt kan voor de deur. De Astrid parking in de Koningin Astridlaan biedt een alternatief op minder dan 5 minuten wandelafstand.

General image